• You have no bookmark.

Your Wishlist : 0 listings

Яку користь можуть принести віртуальні екскурсії?

Стрімкий удосконалення технологій зробило значний внесок у розвиток світового туризму. Передовими розробками в даній сфері є віртуальні гіди, здатні перетворити звичайну пішу прогулянку в пізнавальну екскурсію, в якій буде, як інтерактивна, так і соціокультурна складова.

 

За своєю суттю, віртуальна екскурсія є продуманою системою інтерактивних взаємодій «людина-навколишнє середовище» за допомогою використання розробок в VR-технологіях і удосконалення мобільних пристроїв. Уже сьогодні 3D тури – це реальна можливість для того, щоб заощадити фінансові кошти на екскурсовода і при цьому не втратити на якості знайомства з містом.

blog-photo-4

Що може принести людям такий проект?

Вже зараз, коли ідея віртуальних екскурсій отримує своє реальне втілення, можна говорити про велику кількість позитивних моментів, які обіцяє подібний проект. До них варто віднести такі:

  • Можливість для спрощення знайомства з будь-яким містом. Більше немає необхідності в тому, щоб читати довгі путівники, самостійно складати маршрут і розбиратися з картами. Всі ці функції буде виконувати віртуальний гід.
  • Істотна економія грошей і особистого часу. Можна забути про дорогі екскурсоводів і витратах часу на черги. Вся необхідна інформація (маршрут, дані про визначні пам'ятки, корисні і цікаві факти) будуть розміщуватися в одному єдиному додатку.
  • Популяризація піших прогулянок. Часу на свіжому повітрі стане ще більш захоплюючим, коли прогулянка буде не тільки корисною, а й цікавою.
  • Важливий освітній аспект. Персональний гід буде являти собою відому особистість, чия творчість також популяризується через додаток.
  • Оригінал паспорта громадянина України України, як країни з передовими IT-розробками і технологіями. Подібний проект є прямим підтвердженням перспективності нашої країни в розвитку передових технологій сучасності.

На закінчення

Віртуальні прогулянки вже не є тільки концептом. Подібний проект здатний зробити істотний внесок, як в туристичну, так і в технологічну сфери.

Додаток на тестуванні

Ви можете запитати тестовий
доступ, написавши нам на пошту: