• You have no bookmark.

Your Wishlist : 0 listings

Віртуальний гід: що він може дати киянам і гостям столиці?

Пам’ятки міста Києва дійсно вражають, що сприяє постійному інтересу до культури столиці, як з боку туристів, так і з боку самих українців. Віртуальний гід – це, в свою чергу, не тільки передова розробка в сфері IT-технологій, а й можливість спростити сам процес знайомства з містом.

У чому особливості віртуального гіда і що він може дати своїм користувачам?

3D гід і його функціонал мало чим відрізняється від звичайного екскурсовода. Однак віртуальний персонаж не вимагає фінансових коштів і здатний перетворити будь-яку прогулянку на справжню пригоду.

 

Віртуальний культурний діяч буде в підлозі ігровій формі знайомити користувача з оточуючими його визначними пам’ятками, прокладати відповідає вашим потребам і дозволяти ділитися своїми «культурними знахідками» з іншими людьми в мережі.

blog-photo-5.jpg

І все вищеперелічене можна отримати, лише скориставшись додатком на своєму смартфоні. Крім очевидних переваг віртуального гіда, користувач також може розраховувати на:

  • Інтерактивну середу, в якій звичайна прогулянка дозволяє отримати максимум вражень і освітнього контенту. Саме знайомство з визначними пам'ятками Києва при цьому значно спрощується. Адже користувачеві більше не потрібно витрачати свій час на бронювання екскурсій і планування власних дій відповідно до їх графіками. Гід дозволяє влаштовувати індивідуальні або групові екскурсії тоді, коли це потрібно, а не тоді, коли для цього є можливість.
  • Значну культурну і розвиваючу роль 3D екскурсовода. Додаток з віртуальним гідом відмінно підійде і для спільних прогулянок з дітьми. Сам факт того, що в екскурсії братиме участь змодельована відома особа з минулого (письменник, актор, вчений і т.д.) вже несе в собі освітню функцію. Причому дана функція полягає, як в знайомстві з культурою міста, так і з популяризацією діяльності особистості віртуального гіда.
  • 3D персонаж-гід не нав'язує подачу інформації. Знайомство з містом відбувається в легкій і невимушеній формі. Інформація при такому підході, як доведено психологами, засвоюється без будь-яких ускладнень.

На закінчення

Інтерактивний гід дозволить познайомитися з пам’ятками культури та архітектури міста Києва в простій і зрозумілій формі – піша прогулянка з можливістю дізнатися інформацію про те, на що дивиться користувач. На сьогоднішній день подібний проект є передовим в своєму напрямку і таким, який вже встиг отримати схвалення фахівців по всьому світу.

Додаток на тестуванні

Ви можете запитати тестовий
доступ, написавши нам на пошту: