• You have no bookmark.

Your Wishlist : 0 listings

Цікаві факти про дополненную реальність

Дополненная реальність або ж Augmented reality (AR) представляє собою середу (частину реального світу), яка дополняется цифровими даними з використанням сучасних пристроїв – комп’ютерів, планшетів або смартфонів.

 

AR постійно розвивається і з кожним днем ​​з’являється у всіх новій і новій інформації про внедрені технології або іних елементів дополненной реальности в повній дні живучості. Слово про активну розробку AR можливо легко підкреслити статистично даними: ринкові елементи дополненной реальности за останні кілька років виходять майже на 3 мільярди доларів, які встановлюються з такими відступаючими, як оборона, реклама та медицина.

blog-photo-12x

Несколько цікавих фактів об AR

Несмотря на то факт, що про повну реальну історію вже досить давно, все більше існують малоизвестные факти, пов’язані з даною сферою:

  • Сам термін «дополненная реальність» з'явився порівняно недавно - в 1990 році і його авторство виявило Томасу Коделу, який в той час працював у дослідницькому центрі компанії «Боїнг». На сьогоднішній день AR є незамінним компонентом для забезпечення безпеки безпеки польотів: вони використовуються для візуалізації маршрутів і тракторій посадків. У своїй очевидності деякі пілоти продвинутих істребителей використовують шлеми з елементами дополненої реальної дійсності, які створюють видимий оточуючий мир, але бувають між пілотом і оточуючими дійсними не існуючими преградами у вигляді кабіни.
  • Дополненная реальність помилково ставиться рядом із смешаною реальністю, як окремий термін. Ні на самому деле AR слід випустити, як частина або навіть підструктурний елемент змішаної реальності.
  • АР підключає не тільки додавання цифрових об'єктів у реальний мир, а й узагальнення реальних об'єктів із реального світу. Хоча вдруга можливість практично не застосовується для того, що є складно використовувати з польською або вигодою.
  • Як ні дивні, ні смартфони, які активно використовують для створення дополненої реальності, не прийняті вважати спеціалізовані пристрої для цих цілей. Під спеціалізованими AR-пристроями зараз понімаються конструкції, які сподіваються на голову та тест пристрою, які переносять інформацію безпосередньо на головну основу.
  • Візуалізація офсайду у футболі також є яскравим прикладом AR.

Як ми можемо замінити, досконала реальність вже досить активно використовується в найсучаснішому житті. Так і проект віртуального гіда «Туристл» у скором часі стартує сьогоднішній революційний шлях у світовий туризм та пеших прогулок. З його допомогою дополняемая реальність дозволяє в цікавій формі взаємодіяти з оточуючими історичними та культурними пам’ятниками міст, дізнатися інформацію про достовірні відомості в легкій і непринуреній формі.

Додаток на тестуванні

Ви можете запитати тестовий
доступ, написавши нам на пошту: