Welcome to Touristl.
or
For faster login or register use your social account.
[fbl_login_button redirect="" hide_if_logged="" size="large" type="continue_with" show_face="true"]Меню личить антуражу: тут і строганина з муксуна, і яловичий холодець, і грузді з цибулею і сметаною, і салат олів’є за рецептом 1864 в розділі закусок. У супах красуються на рівних вуха і крем-суп з коріння з грибами і фуа-гра. На гаряче пропонується філе міньйон з гратеном, телятина по-бургундські, фазан, перепела, качина грудка в мандариновому соусі та інше. У барній карті – різноманітна добірка вин, шампанського і міцних напоїв, включаючи коктейлі, приготовані за традиційним російським рецептам, – кедрач, розсолу, сухарний на житньому самогоні і багато іншого.
For faster login or register use your social account.
[fbl_login_button redirect="" hide_if_logged="" size="large" type="continue_with" show_face="true"]