• You have no bookmark.

Your Wishlist : 0 listings

Description

Меню личить антуражу: тут і строганина з муксуна, і яловичий холодець, і грузді з цибулею і сметаною, і салат олів’є за рецептом 1864 в розділі закусок. У супах красуються на рівних вуха і крем-суп з коріння з грибами і фуа-гра. На гаряче пропонується філе міньйон з гратеном, телятина по-бургундські, фазан, перепела, качина грудка в мандариновому соусі та інше. У барній карті – різноманітна добірка вин, шампанського і міцних напоїв, включаючи коктейлі, приготовані за традиційним російським рецептам, – кедрач, розсолу, сухарний на житньому самогоні і багато іншого.

Додаток на тестуванні

Ви можете запитати тестовий
доступ, написавши нам на пошту: