Welcome to Touristl.
or
For faster login or register use your social account.
[fbl_login_button redirect="" hide_if_logged="" size="large" type="continue_with" show_face="true"]Шеф-кухар Ное Каналес відправився в Італію в 1991 році, щоб стати досвідом, який змінить життя. Він розвивав любов до країни і багату спадщину кухні. Смак картопляного супу з легким яйцем і білим трюфелем все ще зберігається в його пам’яті про одного з кращих страв, які він коли-небудь їв. Ное повернувся до Сполучених Штатів, щоб працювати в знаменитому ресторані BiCE, відомому своїми потужними обідами і неймовірними італійськими смаками, створеними шеф-кухарем Джованні (Джанні) Скаппіном.
For faster login or register use your social account.
[fbl_login_button redirect="" hide_if_logged="" size="large" type="continue_with" show_face="true"]