For faster login or register use your social account.
[fbl_login_button redirect="" hide_if_logged="" size="large" type="continue_with" show_face="true"]Сучасне французьке кафе вдень і ресторан вночі. Денне кафе пропонує чудовий хліб і випічку, спеціально створені шеф-кухарем Маргаритою, а також страви на сніданок і обід, зроблені на замовлення. Щовечора République перетворюється в сезонну трапезу, куратором якої є шеф-кухар Вальтер Манцке, з щоденним обертанням меню. Розташований в історичній будівлі, спочатку побудованому в 1929 році в якості офісів Чарлі Чапліна, які потім були перетворені в пекарню La Brea і Campanile. République тепер грунтується на цьому легендарному минулому з його останнім втіленням, пропонуючи гастрономічну середу історії і величі, з відкритими кухнями і пекарнею, прилавком для ковбас і баром з сиром
For faster login or register use your social account.
[fbl_login_button redirect="" hide_if_logged="" size="large" type="continue_with" show_face="true"]