For faster login or register use your social account.
[fbl_login_button redirect="" hide_if_logged="" size="large" type="continue_with" show_face="true"]Національний музей пасти – цей чудовий маленький музей присвячений тільки пасті. Цілком очевидно, що єдиний в світі музей макаронних виробів знаходиться в Римі, а італійці удосконалили мистецтво борошна, води і солі. Це перша і єдина структура в своєму роді, повністю присвятила себе пасті: її історії, еволюції, виробництва і, звичайно ж, споживання. Старе обладнання сягає тих часів, коли макарони були вперше привезені до Італії з Китаю разом з традиційними інструментами, такими як скалки і сита. Основні етапи виробництва макаронних виробів, такі як місильна машина і революційний винахід технологій сушки, показують набагато більш складну історію, ніж очікувалося. Національний музей пасти, з його ретельно відібраними експонатами і дразливішими експозиціями, – це, ймовірно, той музей, який ви захочете зберегти після того, як пообідаєте.
For faster login or register use your social account.
[fbl_login_button redirect="" hide_if_logged="" size="large" type="continue_with" show_face="true"]