Welcome to Touristl.
or
For faster login or register use your social account.
[fbl_login_button redirect="" hide_if_logged="" size="large" type="continue_with" show_face="true"]Професійний досвід шеф-кухаря Климента включає в себе три роки в Le Charm, бістро в Сан-Франциско, один рік в Elizabeth and Daniel, ресторані, номінованому на Джеймса Борода в 2001 році, і три роки на кухні в ресторані Fringale, натхненний баскським мовою . Потім він відкрив свій власний ресторан L’Ardoise Bistro в березні 2008 року. L’Ardoise Bistro був відзначений в путівнику Мішлен і має хороший рейтинг в огляді Zagat, Yelp і інших блогах, а також кілька статей в місцевому документи.
For faster login or register use your social account.
[fbl_login_button redirect="" hide_if_logged="" size="large" type="continue_with" show_face="true"]