• You have no bookmark.

Your Wishlist : 0 listings

Description

Це творіння ресторатора Бруно Селімажа (популярності ресторану Bruno), розташованого недалеко від площі Саттон-Плейс і моста Квінсборо, поєднує в собі як меню, так і декор, характерні особливості традиційного стейк-хауса і модернізму Нового Світу. Шеф-кухар Жан Крістоф Віллар – володар нагороди Five Star Diamond Award, яка раніше належала таким знаменитостям, як Les Deux Gamins, Cafe Centro і стейк-хаус Боббі Вана, – смакує кулінарне досконалість, будь то стейк Портерхаус в сухому віці або смажений атлантичний синій тунець , Музичний керівник Даніель Най влаштовує вечірній концертний зал на другому поверсі, як і в ресторані Bruno.

Додаток на тестуванні

Ви можете запитати тестовий
доступ, написавши нам на пошту: