For faster login or register use your social account.
[fbl_login_button redirect="" hide_if_logged="" size="large" type="continue_with" show_face="true"]Наша історія почалася в 1948 році, коли Ел Касселл відкрив« Гамбургери Касселла », які стали знаковим обіднім прилавком в Лос-Анджелесі. Відомий тим, що кожен день перемелює свіжу яловичину і робить свій власний майонез, його пристрасть до гамбургеру живе.nCassell’s Hamburgers тепер проживає в історичному готелі Normandie в Лос-Анджелесі.nМи додали до оригінальної підставці для гамбургерів класичні молочні коктейлі і солод, класичне меню для сніданку 50-х років, кафе-бар, домашні пироги і повністю укомплектований бар.nДуша ресторану залишається вірною оригінальним принципам засновника Al Cassell – магазину гамбургерів з акцентом на яловичину преміум-класу, щодня подрібнюють в домашніх умовах. Всі наші гамбургери досі готуються на знаменитому оригінальному бройлері Al Cassell з перехресним вогнем, подрібнюються за допомогою оригінальної м’ясорубки і запікаються в оригінальній пресі.nCassell’s Hamburgers відкритий щодня з 8:00 до 23:00 з пізніми нічними годинами до 2:00 по п’ятницях і суботах. Наша історія почалася в 1948 році, коли Ел Касселл відкрив «Гамбургери Касселла», які стали знаковим обіднім прилавком в Лос-Анджелесі. Відомий тим, що кожен день перемелює свіжу яловичину і робить свій власний майонез, його пристрасть до гамбургеру живе.nCassell’s Hamburgers тепер проживає в історичному готелі Normandie в Лос-Анджелесі.nМи додали до оригінальної підставки для гамбургерів класичні молочні коктейлі і солод, класичне меню для сніданку 50-х років, кафе-бар, домашні пироги і повністю укомплектований бар.
For faster login or register use your social account.
[fbl_login_button redirect="" hide_if_logged="" size="large" type="continue_with" show_face="true"]