• You have no bookmark.

Your Wishlist : 0 listings

Description

Створений з уяви засновника Пітера Канліса та відомого архітектора Роланда Террі, Канліс був багато в чому першопрохідцем: перший ресторан, який виставив кухню у зал; і перше меню а-ля-карт, відоме зараз як “Кухня північного заходу”. Після дебюту Канліса в 1950 році його називали “найкрасивішим рестораном у світі”. Сама будівля була не схожа на все, що країна ніколи не бачила. Історик Сіетла Білл Шпідел назвав це “сміливим експериментом”. Кенліс був також першим рестораном, який обслуговував яловичину Misty Isle Farms, першим подав яловичину у стилі Кобе, а також перший прекрасний обідній ресторан в Сіетлі, де подавали свіжі устриці на половинці шкаралупи.

Додаток на тестуванні

Ви можете запитати тестовий
доступ, написавши нам на пошту: