Welcome to Touristl.
or
For faster login or register use your social account.
[fbl_login_button redirect="" hide_if_logged="" size="large" type="continue_with" show_face="true"]Ми робимо неаполітанську піцу з тієї простої причини, що вважаємо її найкращою з усіх видів піци, які з’явилися після цього. Якщо б нам сподобалося щось краще, ми б це зробили. Основні інгредієнти нашої піци: тісто, помідори, моцарелла і масло. Наше тісто зроблено тільки з італійської муки, свіжих дріжджів, солі та води. І час. Насправді, перед тим, як перетворитися в піцу, тісто на різних етапах витримується не менше 48 годин, але зазвичай його не використовують до 60 років. Цей процес дає дуже легке, легкозасвоюване і ароматне тісто.
For faster login or register use your social account.
[fbl_login_button redirect="" hide_if_logged="" size="large" type="continue_with" show_face="true"]