For faster login or register use your social account.
[fbl_login_button redirect="" hide_if_logged="" size="large" type="continue_with" show_face="true"]У Бушері Юніон-сквер, традиційному французькому пивному ресторані і стейк-хаусі, виконавчий шеф-кухар Жером Діхуі готує меню з французької класики і вічних бістро, а також стейки. Ентоні Болінгер (раніше з Maison Premiere) розробив програму напоїв, яка може похвалитися натхненним меню коктейлів на основі абсенту. Оточені стінами, покритими величними дзеркалами з дерев’яним каркасом і оригінальними постерами Belle Époque, варіанти розсадження включають в себе столи з бістро з білого мармуру і дерева, шкіряні кабінки і 32-футовий олов’яний бар ручної роботи. Все це дозволяє ресторану на 222 місця відчувати себе поза часом і натякнути.
For faster login or register use your social account.
[fbl_login_button redirect="" hide_if_logged="" size="large" type="continue_with" show_face="true"]